“Fight For Your Love”: Тамара & “Phonix” (аудио)

Ова е интернет аудио презентација на новата песна “Fight for your love” на Тамара Тодевска заедно со продукцискиот тим “Phonix”(А.Митевски/Д.Бојанов), реализирана во скопското студио “Торус”.

Песната е снимена на англиски јазик со моќниот вокал на Тамара, звучи навистина модерно и хитовски и веќе се слуша на македонските радио станици.

По одличните критики и интересот за песната, тимот веќе е во преговори со неколку интернационални музички издавачки куќи за нејзино издавање и пласирање на европски топ листи.

Поддржете ги Тамара и “Phonix” со “Fight for your love” и споделете ја на своите “FB” и “Twitter” профили!

Кратко URL: http://www.zdravo.com.mk/?p=66250

Leave a Reply

Здраво +
Нездраво
друштвено

Паричниккурсна листа