Колку сме среќни?

foto-kolumna-kolku-sme-srekni-2011-0935

По неколкуте мали прошетки на кои ве одведовме преку предходните колумни, овој пат сме назад во секојдневието, во она кое го гледаме секој ден и кое е дел од секој од нас. Колку пати сте се запрашале колку сте среќни и колку пати пати на ден вашата насмевка разубавува нечиј живот? За што вреди да [...]

среда 6 јули, 2011 во 19:38 | Објавено во Фото колумна од Ана Настевска & Моника Муличковска

Викенд во Охрид

foto-kolumna-zdravo-ohrid-juni-2011-0821

Минатата недела ве однесовме во Маврово, овој пат ве носиме на прошетка и прекрасен викенд во Охрид. Место кое неизбежно секој викенд се повеќе и повеќе се полни со туристи, некои домашни, а во последно време на наше големо задоволство и со странци. Охрид бил и ќе остане нашето најголемо богатство. Неговата магична убавина се [...]

вторник 28 јуни, 2011 во 16:01 | Објавено во Патување, Фото & Видео, Фото колумна од Ана Настевска & Моника Муличковска

На прошетка во Маврово

mavrovo-fk-juni-2011-0805

Летните зраци се повеќе се засилуваат, па така Скопје секој викенд се празни се повеќе и повеќе. Бараме место за да се одмориме од скопскиот метеж, бучава, измени и раскопувања. Постојаните движења на некои им се навика, па не им сметаат до степен да сакаат да избегаат, но секогаш е убаво да се тргнеме на [...]

среда 22 јуни, 2011 во 13:23 | Објавено во Патување, Фото & Видео, Фото колумна од Ана Настевска & Моника Муличковска

Здраво +
Нездраво
друштвено

Паричниккурсна листа